Hold dig opdateret!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og være den første til at modtage nyheder, kampanger og gode tilbud.

Miljøvenlig & Vegansk mode

Montado har mere end 45 års erfaring på markedet.

Bag MONTADO © står firmaet José dos Reis Fialho & Filhos Ltd., (en familievirksomhed, der blev grundlagt i 1972 af forældrene). Gil og Susana Fialho har drevet virksomheden siden 1999, Et rent portugisisk brand, der kun bruger portugisiske råvarer og er designet og produceret i Portugal.

Vores oprindelse er portugisisk, men vores skæbne er verden … for en grønnere og bæredygtig planet.

Vi er et samfundsmærke af miljøvenlige modeprodukter, produceret med et råmateriale med absolut unikke egenskaber, vores elskede kork: 100% naturlig, vedvarende og bionedbrydelig; 100% dejlig, karakteristisk og trendy. 

Kvalitet lavet af hånden

Montado-produkter fremstilles stort set for hånd og med den største omhu. Alle anvendte materialer er specielt valgt på forhånd af erfarne eksperter og underkastes omfattende langvarige tests i udviklingsfasen.

Under produktionen og især inden levering gennemgår hvert produkt derefter krævende kvalitetskontrol.

Grundlaget for hver taske er naturlig kork af høj kvalitet fra Portugal. Dette opnås fra barken af ​​korkæg og forarbejdes bæredygtigt til kork. Montado sikrer, at kun de bedste korkmaterialer bruges til dets tasker og tilbehør, og at råvarerne udelukkende erhverves fra udvalgte leverandører, der lægger stor vægt på socialt acceptabel arbejdsforhold.

På denne måde skabes høje kvalitet og bæredygtige modeprodukter med kærlighed og af højeste kvalitet.

Med kork skaber vi tasker, tegnebøger / punge, sko og mange andre modetilbehør af høj kvalitet og moderne design, der giver dig mulighed for at angive dine miljøværdier uden at ofre elegance og personlig stil . Derudover er en betydelig og voksende del af de genstande, der udgør vores samling, ogsåVeganvenlig – 100% fri for ethvert animalsk produkt.

Som portugisisk er kork en integreret del af vores kultur, vores DNA, en arv, vi vil dele med dig.

Med Montado Nordic – satser vi på at også de nordiske lande vil få øjnene op for dette vidunderlige produkt.

  • Montado Nordic Aps

  • Silovej 8, 1sal
  • DK-9900 Frederikshavn
  • +45 4259 8005
  • hello@montado.dk

Følg os på InstagramWebbureau ITTP