Hold dig opdateret!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og være den første til at modtage nyheder, kampanger og gode tilbud.

Compassion – Med omtanke og sympati

Vores værdier bygger på stor medfølelse og sympati for dem, der lider nød. Montado vil gøre en forskel ved at bidrage med godt, hvor der er nødlidende at hjælpe.

Bæredygtige og miljørigtige valg kan netop bidrage til en bedre verden for os alle. Derfor skal du vælge Montados naturlige og veganske produkter.

Nonviolence – En ikke-voldelig tilgang

Med en ikke-voldelig tilgang kan vi skabe forandring uden at gøre mere skade. Derfor arbejder Montado også efter at skabe funktionelle og æstetiske produkter, der ikke kræver ofre i processen – hverken dyr, mennesker eller planeten.

For the people – For menneskeheden

Værdighed skal anerkendes. De lige og uafhængige rettigheder er selve grundlaget for frihed, retfærdighed, fred og social udvikling blandt mennesker. Montado ønsker kun det bedste for menneskehedens skyld. Vores standpunkt er, at vi alle skal behandles med retfærdighed og værdighed, hvor end vi befinder os i verden.

For the planet – For planeten

Hver eneste af os tager dagligt valg, der har indvirkning på jordens fremtid. Du kan gøre en forskel ved at tage bæredygtige valg – for vores alles fremtids skyld. Ved at vælge Montado bidrager du til en positiv udvikling med omtanke for planeten og menneskets fælles fremtid på den.

For the animals – For dyrene

Ved at slå dyr ihjel for deres ressourcer, mister vi vores empati med og forståelse for naturens samspil. Netop forståelsen af menneskets indvirkning på vores egen planet er det vigtigste, vi skal bevare i kampen for en bedre fremtid for alle. Derfor benytter Montado også 100% vegansk kork, der produceres i overensstemmelse med naturens orden.

100% vegansk kork

Ved at vælge Montado tager du både et moderigtigt og et bæredygtigt standpunkt. Alle vores produkter er lavet af naturproduktet kork, der er bionedbrydeligt og bæredygtigt. Derudover er stort set alle vores Montado-produkter veganske med certificeringen Peta-Approved Vegan siden 2018.

Her kan du finde både punge, tasker, sko og andre miljørigtige accessories – 100% naturlige og fremstillet i Portugal.

Følg os på InstagramWebbureau ITTP